17
03/2011
0

Tervezz Te is jelzőtáblát - pályázat

Kedves Barátunk!

Ezúton szeretnénk felkérni, hogy dolgozz velünk projektünkben: tervezz Te is jelzőtáblát!

A részvételhez/pályázáshoz az alábbiakra van szükség: "A szabványos közúti jeltőtáblák látványából kiinduló grafikai terv tetszőleges módon prezentálva (digitális file valamelyik sztenderd képformátumban, képi vázlat akár papírfecnin, esetleg szóban előadott leírás...), amely vizuálisan jelenít meg a közlekedés hivatalos szabályain túlmutató, lehetőleg lokálisan releváns, publikus, közösségi, művész(et)i információkat. Kifejezetten támogatjuk az abszurd, irónikus, kritikus, humoros és elvont megközelítést mind a képi megjelen(ít)ésben, mind az elhelyezési, kiállítási szituáció/közeg megválasztásában, alakításában, szervezésében."

A pályázás részleteit és további információt a mellékelt pdf file-ban találhatsz, vagy konkrét kérdéseidre választ kérhetsz email-ben a muveszkoztarsasag@gmail.com címen.

Szentendrei Művészköztársaság

A bejegyzés szerzője: agatity

A bejegyzés trackback címe:

https://muveszkoztarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr952746591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása